Voor al uw elektriciteitswerken moet u bij E.S.L. in Riemst zijn

 

Elektriciteit, ons vak!

Als u op zoek bent naar een elektricien met een rijke ervaring bent u bij E.S.L. – oftewel Elektro Stieners Lode – aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor:

  • Algemene elektriciteitswerken zoals het installeren van een meterkast, het leggen van leidingen en plaatsen van stopcontacten.
  • Installatie van domotica of automatisatie.
  • Diamantboringen. Wij boren alle nodige gaten doorheen diverse materialen en zorgen voor een perfecte afwerking.
  • Het zorgvuldig plaatsen van airco.
  • De plaatsing van verschillende alarmsystemen.

Neem nu contact met ons op via het contactformulier en wij doen de rest.

Veilig en betrouwbaar

Al uw elektriciteitswerken zijn bij ons in betrouwbare en veilige handen. Wij staan garant voor vakmanschap en werken alleen met hoogwaardige producten. Als extra troef kunt u rekenen op een uitmuntende service. Bij ons communiceert u namelijk met maar één contactpersoon – de zaakvoerder zelf. Wij vinden een persoonlijk contact belangrijk. We leggen de lat steeds hoog en mikken altijd op tevreden klanten.

 

Wij garanderen u ook een heldere communicatie, zowel wat de geplande werken als wat onze tarieven betreft. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren en engageren ons voor zowel nieuwbouwprojecten als verbouwingen.

 

Zoekt u een professionele, geschoolde elektricien die al uw elektriciteitswerken met oog voor detail verzorgt? Aarzel dan niet en contacteer ons nu via het contactformulier. Wij helpen u met alle plezier verder.